0877799944

Портфолио

Градинско джакузи в бутиков хотел в Балкана

Площ: диаметър 2м.

Градинско джакузи с диаметър 2 м. и капацитет до 5-6 души! Бързо затопляне, лесно обслужване, вградена печка с долно почистване, система за хидро масаж и система за аеромасаж, лед осветление, стилно кожено покривало с изолация, бутони за системите на външната стена, кран за източване, чашодържачи за вино, подсилваща рамка в основата. Поставено в чудесен бутиков хотел в Балкана! Благодарим за доверие!

Дървена къща от кръгли трупи

Площ: 56 м² на етаж, 112 м²

През пролетта на 2023 г. построихме къща на 2 етажа сред природата, от кръгли трупи с диаметър 24 см. Площта и възлиза на 112 кв.м. Грубият строеж - сглобяването на домокомплекта и нареждането на покрива отне 14 дни. Вътрешното й разпределение е функционално и уютно. На първо ниво са разположени предверие, дневна с кухненски бокс, една спалня и баня. Вторият етаж представлява едно общо просторно помещение с панорамна тераса, отредено за ползване като спалня и кино зала. Този домокомплект е подходящ за вила или къща за гости. Подходящ е също за СПА къща със сауна, стая за процедури и масаж, и релакс зона. Предразполага към отпускане и създава усещане за спокойствие и сигурност. Идеална за почивка и постоянно живеене.

Къмпинг с дървени къщички на язовир Копринка

Площ: 30 м² 5.5 х 5.5

Кьмпинг дървени къщички е уютно място за нощувки сред природата. Строим къмпинги от подобни къщички.

Брус къща в България № 4

Площ: 100 м²

През 2020 г. построихме къща с площ от 100 квадратни метра за семейство от 4 души. Строителният период на такава къща до ключ отне 50 дни.

Форма за обратна връзка