0877799944

За нас

Лог Кабин България предлага разнообразие от дървени къщи, градински джакузи и външни сауни, различни  продукти от естествено дърво.  Дървото е многофункционален и екологично чист материал, който се използва в много от нашите домакинства. Дървото придава  уют, топлина и изпълва нашето ежедневие с усещане за живот в унисон с природата.

Нашите дървени къщи са изработени от висококачествени материали. Предлагаме  готови проекти и  работим по индвивидуални проекти на нашите клиенти .

Градинските ни джакузи и сауните ни са предназначени за онези специални моменти на релаксация и възстановяване след дългия работен ден или просто за създаване на уникални и незабравими моменти. Разполагаме с широкоразнообразие размери от модели, с различни размери и нива на оборудване,  които могат да отговорят на практика  на изискванията и бюджета на всеки клиент.

За да отговорим на нуждите и очакванията на нашите клиенти, ние следим и сами създаваме най-новите тенденции на пазара на СПА продути на открито. Внимателно анализираме отзивите и желанията на нашите клиенти и предлагаме само само най-висококачествените и надеждни продукти. Особено внимание обръщаме  на дизайна, естетическите характеристики и функционалността на продуктите.

Дългогодишният ни опит на международните пазари гарантира на нашите клиенти, че ще получават най-добро качество на най-добри цени.

Нашата цел е да бъдем лидер в областта. Залагаме на индивидуално отношение и бутиково обслужване. Ние се стремим да изненадваме и радваме нашите клиенти, карайки ги да се връщат отново и отново.

Да го направим

За онези мигове, за които ще разказваме!

По-близо до природата!

Произвеждаме щастие!