0877799944

Наръчник на градински джакузита от фибростъкло

Градинските джакузита от фибростъкло осигуряват оптимално съотношение цена и производителност. Предимството на тези вани е, че дървената външна част може лесно да се смени, без да се налага да сменяте цялата гореща вана. За разлика от други вани, вложката за горещата вана е направена от едно парче фибростъкло с извити пейки, които ви позволява да спестите около 500 литра вода.

Горещите вани от фибростъкло се доставят с вграден нагревател вътре, което им придава особено елегантен и луксозен вид. Също така няма допълнителни външни детайли, които изискват допълнително пространство. Хидромасажната вана от фибростъкло е издръжлив продукт, който не изисква допълнителни инвестиции или разходи. Предимството на такъв продукт е изключително лесната поддръжка.

Между коритото и дървената обшивка има допълнителна изолация, което позволява да се оптимизира времето за нагряване до 1.5-2 часа и да се задържа топлината на водата значително по продължителен период от време.

Доставят се готови за употреба — слагате кюнците, пълните с вода, запалвате огъня и воала !

Разлика между вградена и външна печка за гореща вана на дърва?

Вградена печка на дърва:

Вградената печка предлага по-бързо време за нагряване от външните печки на дърва, тъй като има почти нулево изпускане на топлина. Едно от най-големите предимства на интегрираните печки е външното им зареждане. Това ще Ви позволи безопасно да заредите Вашата печка с дърва и да премахнете пепелта, без да замърсявате водата. Интегрираният нагревател е скрит вътре в горещата вана, образувайки стъпало („бебешко столче“), което може да се използва за сядане на деца или почивка на възрастни, което прави тази гореща вана идеална за семейства. 

ВАЖНО! Строго е забранено да пускате отоплението преди джакузито да е напълнено с вода. Едва когато горният вход на циркулационната тръба на вградената печка е напълно под водата, е разрешено да започне отоплението. В противен случай печката ще се повреди.

Външна печка на дърва:

Външният нагревател на дърва предлага повече пространство в горещата вана, освен това е по-удобен за деца, тъй като печката ще бъде монтирана извън горещата вана. Ще ви трябва обаче повече място отвън, за да го настроите. Този вариант също отнема малко време за почистване на ваната и също лесно се премахва пепелта без да се замърсявате водата. Времето за загряване  ще бъде малко по-дълго (допълнителни 30 минути в сравнение с вградения нагревател). Освен това трябва да се уверите, че нагревателят е източен, ако очаквате температури на замръзване. 

Система за аеро масаж:

Системата с въздушен масаж има 12 струи и е с перфектната надстройка, ако искате да извлечете максимална полза от Вашата гореща вана. Въздушните мехурчета ще отпуснат и успокоят мускулите ви, както и ще поддържат водата да се върти и движи около тялото ви. 

Хидромасажна система

Хидромасажът е използването на водно налягане за прилагане на масажни техники върху тялото ви. Добавяме 8 дюзи, монтирани отстрани на ваната, за да можете да намерите такава, която удря точното място. Разликата между системата с въздушни мехурчета и системата за масаж е, че хидроструята изстрелва водна струя, докато струята с мехурчета използва струя въздух. 

LED осветление

LED осветлението ще ви позволи да създадете настроение и да се насладите на Вашия релаксиращ фон! Използвайте ги, за да насочите гостите си към горещата вана или просто за цветно естетическо допълнение.

Facebook
LinkedIn